VOER HIER UW SLOGAN IN

onderdeel 6 DECO

 

 

Speeltuin “Helmond-West” is van oudsher een traditionele speeltuin. Da wil zeggen dat er veel speeltoestellen staan waar kinderen op kunnen spelen. Het zelf ontdekken is er de laatste jaren bij gekomen onder de noemer natuurlijk spelen.
Er zijn simpele, kleine toestellen voor kleine kinderen waar ouders makkelijk direct toezicht kunnen houden, maar ook grotere, avontuurlijke toestellen waarin het klauteren en klimmen een grotere rol spelen. Natuurlijk zijn er schommels en wippen, maar ook andere toestellen waarin kinderen uitgedaagd worden om samen in te spelen.
Naast de toestellen is er een waterspeelplek. Daar kunnen kinderen zelf water oppompen en met sluisjes en dammen spelen. Het water mondt uit in een grote zandbak waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen met water en zand.
In 2017 zijn er op verschillende plekken wilgen geplant. De bedoeling is dat die in de toekomst geknot gaan worden en dat kinderen met het snoeihout hutten kunnen gaan bouwen.

We willen ouders erop wijzen dat het verstandig is om rekening te houden met de kleding als een bezoek aan de speeltuin gepland wordt.

 schommelklein  fietsdingklein  draaidingklein

 

 STD 6562klein  STD 6601klein  STD 6614klein

 

 STD 6609klein