VOER HIER UW SLOGAN IN

onderdeel 6 DECO


12 oktober 2018 lichtjesavond!

18.00 uur - 21.00 uur
toegang gratis
m.m.v. Clown Kees
Verrassing voor ieder kind.

Voor meer info klik hier

 

 

Het seizoen is alweer twee maanden onderweg. Twee enerverende maanden.

 

Het weer zit mee, waardoor we een enorme toeloop hebben van gezinnen die lid willen worden. Hier zal misschien ook wel meespelen dat we het seizoen langer gemaakt hebben (van maart tot en met oktober). Word je dan lid, dan kun je er ook langer plezier van hebben.

 

De enorme belangstelling en toeloop van bezoekers heeft ook een keerzijde.

 

We hebben een tekort aan mensen die in het paviljoen aan de bar meehelpen. We proberen er alles aan te doen, maar het valt niet mee om daar vrijwilligers voor te vinden.

 

Mocht dit u aanspreken en wilt u een handje helpen, meld u dan even aan de bar of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan word er contact met u opgenomen en bekijken we of we tot afspraken kunnen komen. De speeltuin zou er enorm mee geholpen zijn!

 

Inmiddels is ook onze vergaderruimte officieel in gebruik genomen als trefpunt door het IVN.

 

Cursussen, lezingen, workshops en vergaderingen van het IVN zullen hier plaatsvinden. Zij treffen elkaar hier. Om dit duidelijk aan te geven hebben we aan de poor teen bordje laten bevestigen dat het IVN in de speeltuin haar thuis heeft. Ook op de deur van de vergaderruimte staat dit aangegeven.

 

De speeltuin deed de afgelopen anderhalve maand mee aan de RABO-clubkascampagne. Dat heeft ons geen windeieren gelegd. We mochten op 11 mei een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 1844,25 . Daar kunnen we weer mooie dingen mee doen. We vinden het geweldig hoe de Rabobank hiermee het Helmondse verenigingsleven een boost geeft, maar ook willen we alle mensen die hun stem op ons uitgebracht hebben van harte bedanken!(dat waren er 250!) Per slot van rekening vonden zij de speeltuin een goed doel. Voor volgend jaar: word lid van de Rabobank (als je er tenminste een rekening hebt), het kost niets en je kunt er het verenigingsleven enorm mee helpen!

 

 

Opening 2018.

 

Langzaam worden de dagen langer. De zon laat zich wat vaker zien, al is het nog erg koud.
In de speeltuin is te zien dat het nieuwe seizoen dichterbij komt. De toestellen zijn onder hande genomen en klaar voor het nieuwe gebruik.

Inmiddels zijn ook enkele nieuwe toestellen geplaatst. In twee gevallen gaat het om vervanging van versleten andere toestellen. Maar er is ook een nieuwe air-trampoline geplaatst, een luchtkussen waar kinderen lekker op kunnen springen. Natuurlijk zonder schoenen.

We zijn heel erg benieuwd hoe het eerste seizoen na alle veranderingen van vorig jaar gaat verlopen. Na de opening van het paviljoen hadden we een heel erg goed tweede deel van het seizoen, vorig jaar. Maar zet zich dit nu voort? Natuurlijk hopen we van wel. We zullen het zien.

Op 11 maart gaan we weer open.
Erg vroeg dit jaar. We willen kijken of we daarmee onze bezoekers tegemoet kunnen komen. Als het weer een beetje goed is dan is de speeltuin dit jaar twee maanden langer open dan voorheen.
Op 11 maart zal om 13.00 uur wethouder Frans Stienen in een van zijn laatste daden als wethouder, het seizoen officieel openen door de nieuwe air-trampoline in gebruik te nemen.

De entrée is op de eerste dag van het seizoen zoals gebruikelijk gratis. Een mooi moment om eens te komen kijken. Vinden uw kinderen het leuk, word dan lid voor € 25,- voor het gehele seizoen.
Als extra trekpleister hebben we op 11 maart tweemaal een optreden van clown Kees. Al enkele jaren een vaste attractie op speciale dagen.