VOER HIER UW SLOGAN IN

onderdeel 6 DECO

 

Opening 2018.

 

Langzaam worden de dagen langer. De zon laat zich wat vaker zien, al is het nog erg koud.
In de speeltuin is te zien dat het nieuwe seizoen dichterbij komt. De toestellen zijn onder hande genomen en klaar voor het nieuwe gebruik.

Inmiddels zijn ook enkele nieuwe toestellen geplaatst. In twee gevallen gaat het om vervanging van versleten andere toestellen. Maar er is ook een nieuwe air-trampoline geplaatst, een luchtkussen waar kinderen lekker op kunnen springen. Natuurlijk zonder schoenen.

We zijn heel erg benieuwd hoe het eerste seizoen na alle veranderingen van vorig jaar gaat verlopen. Na de opening van het paviljoen hadden we een heel erg goed tweede deel van het seizoen, vorig jaar. Maar zet zich dit nu voort? Natuurlijk hopen we van wel. We zullen het zien.

Op 11 maart gaan we weer open.
Erg vroeg dit jaar. We willen kijken of we daarmee onze bezoekers tegemoet kunnen komen. Als het weer een beetje goed is dan is de speeltuin dit jaar twee maanden langer open dan voorheen.
Op 11 maart zal om 13.00 uur wethouder Frans Stienen in een van zijn laatste daden als wethouder, het seizoen officieel openen door de nieuwe air-trampoline in gebruik te nemen.

De entrée is op de eerste dag van het seizoen zoals gebruikelijk gratis. Een mooi moment om eens te komen kijken. Vinden uw kinderen het leuk, word dan lid voor € 25,- voor het gehele seizoen.
Als extra trekpleister hebben we op 11 maart tweemaal een optreden van clown Kees. Al enkele jaren een vaste attractie op speciale dagen.