VOER HIER UW SLOGAN IN

onderdeel 6 DECO


Lichtjesavond in de speeltuin.


Op 12 oktober 2018 is het weer zover.

Elk jaar organiseert de speeltuin een lichtjesavond. De speeltuin wordt dan versierd met honderden
lampjes en is dan in de avonduren geopend. Hartstikke spannend voor kinderen om in het schemerdonker te spelen.
Natuurlijk zorgen we ook voor enkele extra’s.
Clown Kees komt de avond opvullen met zijn grappen en grollen. Hij maakt de meest exotische dingen met ballonnen en ook laat hij kinderen meehelpen met zijn trucjes.
Daarnaast is er voor elk kind een verrassing. Die verklappen we nog niet.
Voor ouders is het natuurlijk mogelijk om op ons terras koffie/thee of iets anders te drinken en zo uw kinderen in de gaten te houden.
De speeltuin is op 12 oktober van 18.00 uur tot 21 uur open en gratis toegankelijk.

Enkele andere nieuwtjes:
Op 8 september is het Goorlooppark officieel geopend. Veel genodigden en belangstellenden verzamelden in de speeltuin waar ze welkom werden geheten. De speeltuin kreeg de kans om zich te presenteren. Diverse mensen kenden de speeltuin niet en namen toch maar een folder mee om later nog eens terug te komen. Het was een geslaagde dag waarop de speeltuin zich op een positieve manier in de spotlights zette.

Nu de vakantie achter de rug is start ook het IVN haar activiteiten weer op. Er zijn diverse wandelingen, lezingen en ledenactiviteiten. De meeste activiteiten zijn voor niet-leden toegankelijk. Leuk om eens te kijken of er iets bij zit voor kinderen of voor volwassenen.

Nu het nieuwe college van de gemeente Helmond zich een beetje ingewerkt heeft, hebben we ook als speeltuin contact gezocht. De speeltuin heeft de afgelopen jaren, door de veranderingen die er plaatsvonden, een intensief contact opgebouwd met ambtenaren en wethouders. Dat willen we uiteraard in stand houden. Met wethouder van Dijk, die o.a. recreatie in zijn portefeuille heeft is inmiddels een afspraak gemaakt om nader kennis te maken.